Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

Scoala de vara

Copilul tău ce face în vacanța de vară?

Petrece vacanța de vară cu noi, la Smart Education!

18 iunie – 7 septembrie 2018 | 6 – 14 ani

 

La fel ca tine, noi, la Smart Education, dorim să le creăm copiilor o vacanță memorabilă. De aceea, îți propunem un program variat, relaxant, care contribuie atât la dezvoltarea cunoștințelor copiilor, îmbunătățirea abilităților, socializarea într-un grup cât și, desigur, la distracție pentru o vacanță de neuitat.

Programul “Petrece vacanța de vară cu noi, la Smart Education!” se desfașoară în perioada 18 iunie – 7 septembrie 2018, în module săptămânale.

Copilul tău se va bucura de jocuri de echipă, sport și activități recreative în aer liber, călătorii în București și plimbări imaginare în jurul lumii, ateliere creative și practice despre alimentație, ecologie, bune maniere, teatru și film românesc și multă distracție.

Vom face dezbateri tematice și vom avea în fiecare săptămână un eveniment special, fie o vizită legată de tema săptămânii, fie un invitat care să aducă informații valoroase.

Imaginează-ți cum va arăta o zi din vacanța copilului tău!

Diminețile le vom petrece în aer liber, cu jocuri de echipă și activități coordonate de trainerii noștri – ateliere Team Fun, dar și cu activități libere – bedminton, volei și joacă în parc.

După-amiaza vom lăsa soarele torid și ne vom bucura de cele mai frumoase ateliere. În fiecare săptămână din vacanță îți propunem o activitate tematică diferită.

Scoala de vara Smart Education

Scoala de vara Smart Education

Iată ce variante îți oferim, astfel încât să alegi potrivit nevoilor tale.

Pachetul Vacanța plus: luni – vineri, între orele 8.30 – 18.00, include atelierele Team Fun și atelierele tematice săptămânale, gustare de dimineață, masă de prânz, gustare de fructe, activități în aer liber.

Pachetul Dimineața în vacanță: luni – vineri, între orele 8.30 – 13.00, include atelierele Team Fun, gustare de dimineață, masă de prânz, activități în aer liber.

Investiția ta financiară pornește de la 260 lei pe săptămână și variază în funcție de pachetul ales și de numărul de săptămâni în care participă copilul.

Rezervă locul pentru copilul tău la 0730199129 sau la adresa de e-mail contact@smart-education.ro, precizând numărul tău de telefon pentru contact.

Contactează-ne! Am fi bucuroși să-ți răspundem la întrebări, să-ți povestim despre beneficiile pe care le ai și să-ți trimitem oferta pentru perioada care te interesează.

Dacă vrei să-i oferi copilului tău o săptămână de vacanță la munte, alege taberele de conversație în engleză pe care le organizăm vara asta la Fundata si Bran. Află aici detalii și rezervă ultimele locuri!

Oferă-i copilului tău o vacanță de neuitat!

Smart Education