Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

Scoala de vara

Copilul tău ce face în vacanța de vară?

Petrece vacanța de vară cu noi, la Smart Education!

19 iunie – 8 septembrie 2017 | 6 – 14 ani

 

La fel ca tine, noi, la Smart Education, dorim să le creăm copiilor o vacanță memorabilă. De aceea, îți propunem un program variat, relaxant, care contribuie atât la dezvoltarea cunoștințelor copiilor, îmbunătățirea abilităților, socializarea într-un grup cât și, desigur, la distracție pentru o vacanță de neuitat.

Programul “Petrece vacanța de vară cu noi, la Smart Education!” se desfașoară în perioada 19 iunie – 8 septembrie 2017, în module săptămânale.

Copilul tău se va bucura de jocuri de echipă și activități creative în aer liber, ateliere de știință, arhitectură, tradiții românești, fotografie, benzi desenate, teatru de păpuși, arte plastice, club de șah și multă distracție.

 

 

Imaginează-ți cum va arăta o zi din vacanța copilului tău!

Diminețile le vom petrece în aer liber, cu jocuri de echipă și activități coordonate de trainerii noștri – ateliere Team Fun, dar și cu activități libere – bedminton, volei și joacă în parc.

După-amiaza vom lăsa soarele torid și ne vom bucura de cele mai frumoase ateliere. În fiecare săptămână din vacanță îți propunem o activitate tematică diferită, din categoriile: știință, arhitectură, tradiții românești, fotografie, benzi desenate, teatru de păpuși, arte plastice.

De asemenea, vom vizita fie muzee în legătură cu tematica săptămânii, fie vom merge la Grădina Zoologică, Grădina Botanică, parcul Aventura.

Iată ce variante îți oferim, astfel încât să alegi potrivit nevoilor tale.

Pachetul Vacanța plus: luni – vineri, între orele 8.30 – 18.00, include atelierele Team Fun și atelierele tematice de știință / arhitectură / fotografie etc. (tematică săptămânală), gustare de dimineață, masă de prânz, gustare de fructe, activități în aer liber, program prelungit.

Pachetul Vacanța: luni – vineri, între orele 8.30 – 16.30, include atelierele Team Fun și atelierele tematice de știință / arhitectură / fotografie etc. (tematică săptămânală), gustare de dimineață, masă de prânz, activități în aer liber.

Pachetul Dimineața în vacanță: luni – vineri, între orele 8.30 – 13.30, include atelierele Team Fun, gustare de dimineață, masă de prânz, activități în aer liber.

Investiția ta financiară pornește de la 210 lei pe săptămână și variază în funcție de pachetul ales și de numărul de săptămâni în care participă copilul.

Tematicile următoarelor săptămâni:

Săptămâna 14 – 18 august: ateliere de științe – astronomie, chimie, fizică și jocuri de echipă în aer liber.
Săptămâna 21 – 25 august: ateliere de șah și jocuri de echipă în aer liber.
Săptămâna 28 august – 1 septembrie: ateliere de șah și jocuri de echipă în aer liber.

Rezervă locul pentru copilul tău la 0730199129 sau la adresa de e-mail contact@smart-education.ro, precizând numărul tău de telefon pentru contact.

Contactează-ne! Am fi bucuroși să-ți răspundem la întrebări, să-ți povestim despre beneficiile pe care le ai și să-ți trimitem oferta pentru perioada care te interesează.

Dacă vrei să-i oferi copilului tău o săptămână de vacanță la munte, alege taberele de conversație în engleză pe care le organizăm vara asta la Fundata. Află aici detalii și rezervă ultimele locuri!

Oferă-i copilului tău o vacanță de neuitat!

Smart Education